Lektioner 2023

Bokning av lektioner sker i shopen/receptionen på Slite GK. Tränare kommer endast att finnas på plats vissa dagar i veckan.  Till och med 15 maj går det att boka lektioner fredagar och lördagar. Från 16 maj går det att boka lektioner Torsdag-Lördag.

Bokning av lektioner sker i shopen/receptionen på Slite GK. Tränare kommer endast att finnas på plats vissa dagar i veckan. Till och med 15 maj går det att boka lektioner fredagar och lördagar. Från 16 maj går det att boka lektioner Torsdag-Lördag.

 

Tränare: Jan Hult – PGA Sweden, Club Professional

Privatlektion

Har du tydliga, specifika problem med dina slag och din teknik, och svingtekniska förändringar är nödvändiga, då är privatlektioner den absolut bästa undervisningsformen. När en ny rörelse provas är det viktigt att varje sving studeras noga av tränaren för att se att rätt saker sker, och att man säkerställer att eleven förstår den nya rörelsen både motoriskt och teoretiskt.. Kontinuerlig träning snabbar dessutom på inlärningsprocessen.

Spellektion

Att se en elev ”in action” på banan är väldigt värdefullt för en instruktör. Här kan hela spelet analyseras . Man får många bra möjligheter att diskutera taktik, klubbval och vilken typ av slag som passar bäst för olika situationer och därigenom bli bättre på att scora.

(Tryck på bilden för att förstora lektionsprislista)

Bokning av lektioner sker i shopen/receptionen på Slite GK. Tränare kommer endast att finnas på plats vissa dagar i veckan.

Till och med 15 maj går det att boka lektioner fredagar och lördagar. Från 16 maj går det att boka lektioner Torsdag-Lördag.

Shop/Reception:

E-post: info@slitegk.se

Telefon: 0498 226170